MiYOSMART

Chytrý způsob řešení krátkozrakosti u dětí.

Není nic důležitějšího než zdraví a pohoda dítěte. Chcete, aby se mu dobře dařilo – teď i v budoucnu. Zásadní roli hraje to, jak vidí. Možná si všímáte, že vaše dítě vidí hůř na dálku, což zhoršuje jeho soustředěnost ve škole a znepříjemňuje hraní sportovních her. Vaše dítě může trpět myopií.

Očekává se, že výskyt myopie se výrazně zvýší s měnícím se životním stylem, kdy se děti víc věnují pracovním aktivitám na blízko, např. používání digitálních zařízení, studiu či čtení, a tráví méně času venku. Důležitou roli hrají také dědičnost, chování a faktory životního prostředí.

Roční míra progrese myopie je nejrychlejší u dětí ve věku do 10 let. Významně vyšší míru progrese lze pozorovat zejména u dětí s vysokou myopií. Odhaduje se, že v roce 2050 bude mít krátkozrakost v průměru více než 50 % lidí bez ohledu na to, kde žijí.

Proč MiYOSMART?

  •     Jedinečné, inovativní řešení pro kontrolu krátkozrakosti.

  •     Klinicky prokázaná účinnost při zpomalování progrese krátkozrakosti.

  •     Vhodné pro děti, rychlý návyk a neinvazivní řešení.

Jak fungují čočky MiYOSMART?

Díky exkluzivní neinvazivní technologii D.I.M.S. čočka koriguje zrakovou vadu na celém svém povrchu a má povrchovou úpravu ve tvaru prstence pro zpomalení progrese myopie. Střídání oblastí zaostření a rozostření zajišťuje ostré vidění a zároveň upravuje myopii.

MiYOSMART se dodává se speciální antireflexní, odolnou povrchovou úpravou, která se snadno čistí. S technologií Eye Shield získávají mladí pacienti více jistoty díky materiálu odolnému proti nárazu a UV ochraně.

Při včasné diagnostice myopie vašeho dítěte je možné nejen korigovat jeho zrak už nyní, ale také pomoci zpomalit progresi myopie a zachovat zrak a jeho zdraví pro budoucnost.

Brýlové čočky MiYOSMART zhotovujeme na základě lékařského předpisu a po předchozí konzultaci s vašim očním lékařem.

V CM Optik pracujeme s těmi nejkvalitějšími brýlovými čočkami. Přijďte si vybrat.